BREZPLAČNI TEČAJ UJEMANJA STAV – 6. KORAK

Dobrodošel/a nazaj

Si že kdaj zaslužil/a z internetom? No, če nisi, potem si na istem mestu kot sem bil jaz na začetku moje poti ujemanja stav. 

Občutki so verjetno vznemirljivi in verjamem da obstaja še vedno kanček dvoma v tebi, morda rahla trema. Vse to je normalno, saj vstopaš na še nepoznano pot. 

Obljubim pa ti, da po koncu tega koraka dvomov več ne bo, velikost treme pa je močno odvisna od posameznika. 

Pa nadaljujmo

Vse kar moramo storiti je, da včerajšnji postopek ponovimo. 

  1. Odpri stavnico Bet365 in se vpiši v svoj račun. Če je od zaključka dogodka na katerega si stavil/a vsaj 1 eno uro, potem bi morala biti brezplačna stava na računu. V primeru, da si stavo dobil/a na stavnici, je na računu stava + dobiček + brezplačna stava. V nasprotnem primeru pa je na računu zgolj brezplačna stava tako kot pri meni. 

2. Vpišem se še v račun stavne borze Matchbook, kjer pod zavihkom Accounts kliknem pod Reports na zavihek »Setteled«:

3. Vidim, da je naša kvalifikacijska stava na Matchbook stavni borzi zmagala in da smo pridelali pričakovano izgubo, saj smo na Bet365 izgubili 25 €, na Matchbook-u pa dobili 24,48 €. 

4. Vpišem se v Oddsmonkey in odprem Oddsmatcher. Filtriram rezultate tako, da nastavim »Limit Bookmakers« na Bet365 ter »Limit Exchanges« na Matchbook. Po želji lahko nastaviš še ostale parametre: »Back Odds« na 1.2, »Min. Liquidity« na višino brezplačne stave in klikneš »Apply Filter«.

5. Iskanje ni obrodilo dobrih rezultatov, saj vidim da je ujemanje kvot pod 90% (če bi zaprl filter, bi videl več rezultatov). Ker pa sem neučakan in si želim teh prvih nekaj € si pogledam skozi prste in izberemo dogodek, ki se bo odvil danes. V okvir mi paše nogometna tekma med AC Milan in Inter. Kliknem na ikono i v modrem krogcu, da se mi odpre kalkulator. 

Kalkulator nastavim na SIMPLE MODE in nato na FREE BET (SNR) Stakes not Returned (pogoji bonusa). V vrstico BET365 STAKE vpišem celotno brezplačno stavo, v tem primeru 25 € (ne glede na to ali si stavo dobil na stavnici ali ne). 

In že vidim več zelenega kot rdečega. Pri trenutnih pogojih bom namreč ustvarili ne glede na izid tekme 12,65 € dobička. Niti ni tako slabo če razmisliš, da izkušeni igralci za izvedbo enega ujemanja stav porabimo največ 10 minut.

6. Vrnem se na stavnico Bet365 in poiščem dogodek. Kliknem na SOCCER in poiščem Italijansko prvenstvo

7. Poiščem nogometno tekmo med AC Milan in Inter Milan ter kliknem na imena obeh ekip. 

8. Odprejo se mi vse možne stave na ta dogodek.

9. Sedaj se premaknem na Matchbook in poiščem dogodek še tam, saj se je kljub popularni tekmi potrebno prepričati, da je za polog Lay bet na voljo dovolj denarja (preverimo likvidnost). Kliknemo na Soccer in izberemo državo Italy. 

10. Izberemo Italijankso ligo Seria A TIM. 

11. Izberemo še datum dogodka March 17th 2019.  

12. Odprejo se nam dogodki, ki so na voljo 17.3.2019 v Italijanski ligi Serije A. Kliknemo še na imena obeh ekip, da se nam prikaže zgolj dogodek, na katerega želimo staviti. 

13. Pred sabo imamo tekmo AC Milan proti Interju. Kalkulator nam je predlagal da stavimo na zmago AC Milan, kar pomeni, da moramo pogledati v roza okvirček AC Milana in preveriti Likvidnost. Na voljo imamo 407 €, kar zadostuje za izvedbo stave. 

14. Vrnemo se na stavnico Bet365 in položimo stavo na zmago AC Mila tako, da odkljukamo okence »Use bet credits (25 € available)« ter kliknemo rumeni gumb »Place bet«.

15. Stavnica je potrdila stavo, kar dokazuje kljukica v zelenem krogcu levo od »Bet placed«.

16. Vrnemo se na Matchbook in kliknemo na roza okvirček v vrstici AC Milan. Prikaže se nam stavni listek »Bet slip« v katerega vpišemo višino Lay Bet kot nam jo je izračunal kalkulator: 12.83 €. 

Spletna stran nam avtomatsko izračuna naš Liability. V primeru, da ste prejšnjo stavo dobili na Matchbooku, bi morali imeti dovolj denarja na računu za polog te brezplačne stave. Če denarja nimate dovolj, ga položite in potrdite stavo s klikom na zeleno kljukico. 

17. Stava je sprejeta, kar nakazuje kljukica v zelenem okvirčku zraven besede »Matched«. 

18. Preverimo še zavihek »MATCHED«, kjer so zabeležene stave, ki še niso šle skozi. Vidimo da je stava AC Milan vs Internazionale zabeležena in čaka konec tekme. 

19. Tako kot pri prejšnjem koraku, se tudi zdaj še ne smejimo, saj je potrebno vpisati stavo v evidenco. 

Iskrene čestitke tudi iz moje strani!!!

Zaslužil/a si verjetno prvi denar na internetu oziroma prvi denar z ujemanjem stav. 

Če si prebral/a teorijo in jo prenesel/a v prakso si prav zares po statistiki eden/ena zelo redkih, ki po koncu spletnega tečaja naučeno uporabijo in spremenijo znanje v denar.  

Vedeti moraš, da si odklenil/a šele prvi majhen bonus. V nadaljevanju te bom popeljal skozi bonuse vredne 50€, 100€, 150€ in več. 

Tako je, če se v naslednjem tednu ali dveh lotiš ujemanja stav resno (dve do tri ure na dan), se ti lahko denarnica odebeli za 500€ pa tja do 1000€ in to zgolj z vstopnimi bonusi in rednimi tedenskimi ponudbami igralnic. 

Ker pa je metoda ujemanja stav postala znanost, je tehnik izkoriščanja promocij, za katere si sprva vsak misli da niso primerne za ujemanje stav, še veliko. 

v spodnje okence vpiši svoj e-mail naslov in poslal ti bom seznam več kot 40 stavnic na katerih si lahko ustvariš račun in izkoristiš njihove bonuse. Tabela ti bo prihranila ogromno časa, saj sem sam osebno preveril več kot 150 stavnic ter se prepirčal kje lahko Slovenci igramo in kje nismo dobrodošli. v tabeli je prav tako opis vstopnega bonusa ter povezave na stavnice.

Kot obljubljeno, ti poklanjam možnost zaslužka tudi do 1.000,00 € zgolj iz začetnih bonusov. Testiral sem namreč več kot 150 stavnic in izluščil tiste, ki veljajo za nas.

Z vpisom elektronskega naslova v spodnjo okence, se boš prijavil/a v brezplačni spletni tečaj in v drugem mailu boš prejel/a seznam vseh stavnic, ki jih lahko Slovenci uporabljamo na spletu.

Bolj ažurnega in obsežnega seznama stavnic za Slovence ni, kot dodatek pa sem dodal tudi opise prvih bonusov v Slovenščini.