ZASEBNOST

Politika zasebnosti ujemanjestav.si portal določa pravice in obveznosti uporabnikov spletnih strani ujemanjestav.si. Ta politika velja za podatke, ki jih zbiramo o vas, ko uporabljate naše spletne strani, druge izdelke in storitve, ki so na voljo na naših spletnih straneh ali prek njih. Vse pridobljene osebne podatke uporabnikov spoštujemo in varujemo skladno z veljavno zakonodajo in se zavezuje, da bodo vsi osebni podatki, pridobljeni preko ali z uporabo spletne strani, skrbno varovani ter uporabljeni izključno za namen, za katerega so bili posredovani.

Uporabnika zavezujeta ta Politika zasebnosti in Zakon o varovanju osebnih podatkov, ki je veljaven v trenutku obiska ali uporabe spletne strani. Uporabnik z dostopom na spletno stran ali uporabo spletne strani soglaša oziroma dovoljuje, da zbiramo, vodimo, vzdržujemo, nadzorujemo ali kako drugače obdelujemo osebne podatke, ki se nanašajo nanj, v skladu s to Politiko zasebnosti, Pogoji uporabe. Politika zasebnosti je del Pogojev uporabe in si pridržujemo pravico do spremembe Politike zasebnosti kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

Zakaj in katere osebne podatke zbiramo?

Zbiramo le podatke, ki so potrebni – npr. za zagotavljanje naših storitev, za komunikacijo z vami, ali da izboljšamo naše storitve. Podatki, ki se nanašajo na uporabnika vključujejo med drugim podatke, ki jih ujemanjestav.si pridobi v zvezi z dostopom uporabnika na spletno stran, ime, priimek, naslov, telefonske številke, podatke za dostop do računa na tej spletni strani in/ali podatke, ki jih uporabnik sam posreduje. Uporabnik se zavezuje, da bosta uporabniško ime in geslo varovana z njegove strani in da bo preprečil dostope nepooblaščenim osebam (v kolikor je relevantno).
 
Vse vsebine objavljene s strani uporabnikov, so objavljene na lastno odgovornost. Pridržujemo pa si pravico, da vsebine kadarkoli pobrišemo (predvsem zaradi žaljivih vsebin). Zunanje povezave na strani ujemanjestav.si niso pod našim nadzorom.

Portal ujemanjestav.si lahko zbira podatke v kontekstu namenov za:

 • Registracijo in aktivacijo računa
 • Tehnično podporo in podporo uporabnikom
 • Procesiranje naročil
 • Nadgradnje produktov in storitev
 • Marketinške aktivnosti
 • Dostope do storitev na straneh partnerjev
 • Druge namene, potrebne za uporabo storitev

Kje se podatki zbirajo in kako dolgo se hranijo?

Podatke zbiramo na spletni strani (gostovanje na strežnikih WealthyAffiliate), lokalno za namene testiranja in varnostnih kopij, za komunikacijo preko elektronske pošte uporabljamo tudi vtičnike in različno programsko opremo. Za namene enostavne komunikacije in poslovanja lahko uporabljamo tudi druge zunanje storitve, ki seveda delujejo v skladu z GDPR.
 
Osebne podatke hranimo samo toliko časa, kot je potrebno (imamo razlog za hrambo).
 Lahko pa se kadarkoli odločite in se odjavite od prejemanja novic, ali zahtevate izbris podatkov.
 
Za morebitna vprašanja v zvezi s to Politiko zasebnosti, se uporabnik lahko obrne na podpora@ujemanjestav.si.

Kdo ima dostop do podatkov?

Do podatkov ima dostop izključno ekipa ujemanjestav.si, ki po potrebi najema zunanje sodelavce za izvajanje promocijskih in drugih storitev povezanih z nemotenim delovanjem portala, ter jim posreduje podatke uporabnikov zgolj v primeru podpisa pogodbe o ne razkritju, ki je v skladu s trenutno zakonodajo Republike Slovenije. 

Kakšna je vaša odgovornost in pravice?

Uporabnik prevzame odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij, prav tako je odgovoren za varnost dostopa do svojih osebnih podatkov. Uporabnik lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov in zahteva izbris uporabniškega računa. Uporabnik obenem potrjuje, da je bil seznanjen z dejstvom, da ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj – razen, če je ta pravica omejena z veljavnimi predpisi. V tem primeru bomo storili vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve.

Za morebitna vprašanja v zvezi s to Politiko zasebnosti, se uporabnik lahko obrne na podpora@ujemanjestav.si.

Kadar koli uporabnik dostopa na spletno stran, se avtomatično beležijo nekateri neosebni podatki (za spletno analitiko). Te informacije uporabljamo za izboljševanje vsebin in uporabnosti in ti podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretjim osebam.

Pogoji uporabe brezplačnega tečaja

Na spletni strani ujemanjestav.si ponujamo brezplačen spletni tečaj ujemanja stav. Za ta tečaj lastnik portala ujemanjestav.si NE zagotavlja:

 • Ustvarjanje sigurnega dobička
 • Ustvarjanje zaslužka z metodo ujemanja stav

Zaslužek z metodo ujemanje stav je odvisen od vsakega posameznika.

Lastnik spletne strani ujemanjestav.si NI finančni svetovalec in ni odgovoren za kakršno koli napačno informacijo, ki se tiče davkov.

Informacije v tečaju se lahko spreminjajo in so podvržene pogojem uporabe stavnic in stavnih borz.

Za kakršne koli napake pri razlagi pogojev uporabe bonusov in spletnih stavnic, ki bi pripeljale do izgube denarja igralca ujemanja stav, lastnik tega tečaja NI odgovoren.

Vsak igralec ujemanja stav se z vpisom v brezplačni tečaj ujemanja stav strinja:

 • Da bo temeljito prebral vsa navodila, pogoje uporabe in pogoje bonusa
 • Da bo upošteval pogoje bonusa in pogoje uporabe stavnice, ki so zapisani na spletni strani stavnice
 • Da bo sam odgovarjal za vse morebitne spore med njim in stavnico ali stavno borzo
 • Da bo igral ujemanje stav na lastno odgovornost
 • Da se zaveda, da lahko igranje ujemanja stav privede do ukinitve stavnega računa na vseh stavnicah
 • Da se zaveda da lahko v določenih primerih igranje ujemanja stav privede do izgube denarja (ukinitev dostopa do bonusov, ukinitev stavnega računa, zaprtje stavnice…)
 • Da bo igral ujemanje stav po lastni presoji in bo vsa dejanja ujemanja stav prevzel na sebe ter za njih tudi sam odgovarjal

Lastnik spletnega portala ujemanjestav.si NE prevzema nikakršne odgovornosti igralcev ujemanja stav vpisnih v tečaj v primeru izgube denarja, blokade ali zaprtja računov in spore, ki jih metoda igranja ujemanja stav lahko povzroči med igralcem in stavnico ali stavno borzo.

Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila, pošiljatelj pa mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne želi prejemati reklamnih sporočil, je potrebno brezpogojno upoštevati.
 
Informacije, ki jih o sebi posredujete ujemanjestav.si, nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ponudniku ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.
 
V primeru spremembe vaših podatkov, lahko kadarkoli zahtevate popravke ali zahtevate izbris in sicer na: podpora@ujemanjestav.si.

Varnost

Čeprav nobena spletna storitev ni 100% varna, si zelo prizadevamo zaščititi vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem ali uničenjem ter v ta namen sprejemamo ustrezne ukrepe.

Spremembe politik

Čeprav bo večina sprememb najverjetneje minimalnih, lahko ujemanjestav.si občasno spremeni to Politiko zasebnosti. Priporočamo, da obiskovalci redno preverjajo morebitne spremembe v politiki.